+36-30-171-3326 info@aktivweboldal.hu

A virtuális asszisztens (VA) olyan személy vagy szolgáltatás, aki/ami online vagy távolról nyújt adminisztratív, szervezési, kommunikációs és egyéb támogatást egy ügyfél vagy vállalkozás számára. A virtuális asszisztens feladatai közé tartozhatnak az e-mailek kezelése, weboldal vagy webáruház karbantartás, termék vagy tartalom feltöltés, adminisztratív feladatok ellátása, adatbevitel, kutatás, szervezési feladatok, social media jelenlét, online hirdetések kezelése és sok más egyéb is.

Miben segít a virtuális asszisztens

A virtuális asszisztensek lehetnek önálló vállalkozók, vagy olyan szolgáltatókhoz tartozhatnak, amelyek különböző vállalkozásoknak kínálnak virtuális asszisztensi szolgáltatásokat. A virtuális asszisztensek azáltal segíthetnek, hogy csökkentik a vállalkozók vagy vállalatok adminisztratív terheit, így azok több időt tudnak fordítani a fő üzleti tevékenységeikre és a stratégiai tervezésre.

Milyen feladatokat tud átvenni egy virtuális asszisztens

Nem minden virtuális asszisztens egyforma. Ha szt szeretnénk, hogy vállalkozásunk online lábát támogassa, akkor érdemes olyan asszisztenst választani, aki az online világban igazán otthon van, a weboldalak és webáruházak építésétől kezdve az online marketing finomságain át a keresőoptimalizálásig minden területen jártas.

A weboldal és webáruház építése nem csupán az esztétika terén rejlik, hanem a funkcionalitásban és a felhasználói élményben is. Egy kiváló virtuális asszisztens nemcsak szép dizájnokat alkot, hanem olyan felületeket teremt, melyek könnyen kezelhetők és átláthatók a látogatók számára.

Online Marketing támogatás:

Az online térben való kitűnés a megfelelő marketingstratégiákkal kezdődik. A fentebb említett virtuális asszisztens nem csupán ismeri ezeket a stratégiákat, hanem gyakorlatban is alkalmazza azokat.

 • Online Konkurencia Elemzés: Az indulás előtt fontos tudni, kik a versenytársak, és milyen stratégiákkal értek el eredményeket.
 • Kulcsszókutatás: A megfelelő kulcsszavak megtalálása alapvető a keresőoptimalizálásban és a tartalomstratégia kidolgozásában.
 • Keresőoptimalizálás: Az oldalak optimalizálása a keresőmotorok számára növeli a megtalálhatóságot.
 • Social Media Posztok: A közösségi média napjainkban alapvető a vállalkozások számára. A megfelelő tartalommal és időzítéssel elérhetők az igazán nagy eredmények.
 • Blogolás és Tartalom Készítés: Friss és releváns tartalom nélkülözhetetlen az online jelenlét fenntartásához.
 • Termékfeltöltés és Hírlevél Marketing: Az online áruházak hatékony működéséhez szükséges a folyamatos termékfeltöltés és a látogatók folyamatos tájékoztatása.

Ha egy virtuális asszisztens mindezen területeken otthonosan mozog, akkor a vállalkozás a virtuális világban valódi segítséget kap.

Design és tartalom

Az online működés során folyamatosan szükség van design elemek készítésére.

Egy jó Virtuális Asszisztens alábbiakban is segítségére lehet a Vállalkozásnak:

 • Képszeresztés
 • Social media posztok készítése
 • Termékkép háttér eltávolítások
 • Webáruház képek készítése
 • Weboldal képek kutatása, készítése
 • Animációs videók
 • Mozgó képek, gif-ek
 • Hirdetés képek, bannerek

Hol lehet találni ilyen segítséget?

Egyszerűen keress rá a Google-ban és számos Virtuális Asszisztens hirdetést fogsz találni.

Vannak olyan oldalak is, ahol több Asszisztens is ajánlja szolgáltatásait. Ezen gyűjtő oldalakon általában feladatkörökre is lehet szűrni, tehát kiválogathatod, hogy adott feladatokhoz kiket ajánl a gyűjtő oldal.

Ha pedig szeretnél egy megbízható ajánlást Virtuális Asszisztensi munkákra, kattints ide, mi Őt ajánljuk:

Virtual-asszisztens

 

Animációs videók

Kapcsolat

Ajándék

logo feher

Adatkezelési tájékoztató

animációsvideó logo

You have Successfully Subscribed!